Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Universitetsadjunkt i omvårdnad med inriktning mot anestesisjukvård, PAR 2017/1065

Vid institutionen för vårdvetenskap och hälsa bedrivs utbildning till sjuksköterska, röntgensjuksköterska, barnmorska och specialistsjuksköterska. Grundutbildningarna till sjuksköterska och röntgensjuksköterska leder både till en yrkesexamen och filosofie kandidatexamen. Barnmorskeutbildningen och specialistutbildningen med olika inriktningar är yrkesexamina i kombination med filosofie magisterexamina. Samtliga professionsutbildningar leder till fram till legitimationsyrken. Dessutom ges fristående kurser på avancerad nivå, vilket ger möjlighet till fortsatta studier fram till en mastersexamen inom något av institutionens huvudområden; omvårdnad, reproduktiv och perinatal hälsa, radiografi och vårdpedagogik. Vid institutionen bedrivs också forskarutbildning inom vårdvetenskap.

Ämne

Omvårdnad med inriktning mot anestesisjukvård

Ämnesbeskrivning

Inom huvudämnet omvårdnad utvecklas kunskap om hälsa och ett gott liv trots sjukdom eller funktionshinder och om fridfull och värdig död. I omvårdnad är det inte sjukdom eller funktionshinder i sig, utan människors erfarenheter, tolkning och reaktioner på ohälsa och sjukdom som är i fokus.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår undervisning främst inom specialistutbildning för sjuksköterskor med inriktning mot anestesisjukvård men undervisning kan även ske på grundläggande nivå. Vidare ingår att planera, undervisa och examinera samt utvärdera utbildning. Att aktivt verka för att uppnå institutionens målsättning och verksamhetsplan samt delta i planerade gemensamma sammankomster och aktiviteter på institutionen ingår även. Den sökande förväntas kunna undervisa på svenska.

Behörighet

Utbildning på lägst avancerad nivå inom omvårdnad eller vårdpedagogik och visad pedagogisk skicklighet. Legitimation som sjuksköterska och specialistsjuksköterskeexamen men inriktning mot anestesisjukvård.

Bedömningsgrund

I första hand pedagogisk skicklighet. I andra hand aktuell, bred och väl vitsordad klinisk erfarenhet inom anestesisjukvård samt dokumenterad kvalitet och bredd på undervisningsmeriter. Särskilt meriterande är erfarenhet från undervisning av studenter i kliniskt kontext. Visad samarbetsförmåga och flexibilitet inom både lärare- och studerandegrupper samt administrativ förmåga kommer att beaktas. Undervisning sker på svenska.

Anställning

Anställningen är en tidsbegränsad anställning i upp till 8 månader, dock längst till och med 2018-06-30, omfattning 30 %, med placering vid Institutionen för vårdvetenskap och hälsa. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter för anställningen

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökan ska utformas enligt Sahlgrenska akademins anvisningar för läraranställningar: http://sahlgrenska.gu.se/internt/service-stod/lararrekrytering/elektronisk-ansokan/generell

Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Notera särskilt att följande dokument ska bifogas ansökan:
- Examensbevis
- Legitimation som sjuksköterska
- Specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot antestesisjukvård
- Visad pedagogisk erfarenhet
- Max 10 vetenskapliga skrifter i fulltext som sökande särskilt önskar åberopa
- Övriga intyg / bevis / betyg som styrker sökandes kvalifikationer

De publikationer som inte kan bifogas digitalt ska skickas i tre exemplar med referensnummer PAR 2017/1065 till:
Göteborgs universitet
Sahlgrenska akademin
HR-avd
Box 400
405 30 Göteborg

Ansökan ska vara inkommen senast: 2017-09-28

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?