Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Forskare

Avdelningen för kirurgi bedriver klinisk och experimentell forskning vid Sahlgrenska universitetssjukhuset och vid Sahlgrenska akademin. Dessutom ansvarar avdelningen för undervisning vid flera program, bl.a. Läkarutbildningens kirurgitermin.

Forskningsgruppen, som söker en Senior forskare har sin huvudsakliga verksamhet vid VO Kirurgi/Östra och det sk Surgical Oncology Laboratory (SOL). Den tumörtyp som huvudsakligen studeras är kolorektal cancer och forskningen är inriktad på utveckling av folatbaserade läkemedel.

Arbetsuppgifter

Arbetet som forskare innebär att leda forskningsprojekt om folatmetabolism och det folatbaserade läkemedlet Modufolin. Vidare ska den sökande samverka med övriga forskare inom detta forskningsområde vid VO kirurgi/Östra samt med extern industripartner.

Kvalifikationer

Sökanden ska vara minst docent och ha betydande erfarenhet inom cancerforskning och läkemedelsstudier vid kolorektal cancer. Han/hon måste även ha betydande dokumenterad erfarenhet av forskning kring folatmetabolism och studier av folatbaserade läkemedel. Tidigare erfarenhet av studier med produkten Modufolin är nödvändig.

Anställning

Anställningen är tidsbegränsad på 12 månader med en omfattning på 25 % med placering tills vidare vid institutionen för kliniska vetenskaper, avdelningen för kirurgi. Tillträde snarast.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta avdelningschef Eva Angenete, telefon; 031 34384 10 eller mail; eva.angenete@gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?