LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Kock Lovéncentret Kristineberg vikariat

Sven Lovén centrum för marin infrastruktur erbjuder flera fartyg och mindre båtar samt två fältstationer för forskning och utbildning. Båda stationerna är belägna i unika miljöer vid den svenska västkusten:

Kristineberg vid Gullmarsfjorden och Tjärnö vid Kosterfjorden.

Fältstationerna har välutvecklade system med genomflödande havsvatten, laboratorier av hög internationell standard, högteknologiska instrument samt logi och restaurang. Lovén har ett 40-tal anställda.

Den annonserade tjänsten är förlagd till fältstationen Kristineberg vid den artrika Gullmarsfjorden i Lysekils kommun. På Lovéncentret Kristineberg finns forskare året runt, gästforskare och universitetsstuderande som har en del av utbildningen förlagd till stationen

I restaurangen serveras lunch till  ca 50 personer under arbetsveckan.
Förmiddagskaffe serveras till anställd personal och forskare.
Vid vissa tillfällen ansvarar man självständigt för kökets funktion och service.
Helgarbete förekommer.

Kvalifikationer
Relevant kockutbildning inom storköksverksamhet eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Erfarenhet av restaurang / kök med goda kunskaper om vegetarisk kost och allergikost.
Goda kunskapre i engelska språker krävs då arbetet innebär mycket kontakter med gästforskare och medarbetare.
God samarbetsförmåga och vana att planera och strukturera arbetet.
Vana ta eget ansvar och arbeta självständigt.

Anställningen är heltid, tidsbegränsad 2017-11-01 till 2018-06-30.
Möjlighet till förlänging tills ordinarie arbetstagare är åter i tjänst.

Patrik Nord         031-786 95 02  patrik.nord@gu.se
Linda Forsberg   031-786 26 44  linda.forsberg@gu.se

Fackliga organsiationer
Fackliga företrädare vid Göteborgs Universitet hittar du här

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.